top of page

Keurmerk

Het kernkwadrant is een geregistreerd handelsmerk sinds 1994 en is free for non-commercial use only. Dit betekent dat professionals zoals trainers, coaches, consultants - die kernkwadranten willen integreren in hun commerciële workshops, sessies of trainingen (en hiervoor dus een factuur sturen) - gecertificeerd dienen te zijn.

 

Voor deze gecertificeerde professionals is een keurmerk beschikbaar om op hun website (o.i.d.) te plaatsen. Bovendien krijgen zij toegang tot de downloads in Dropbox voor presentaties en trainingen.

Daniel: “Ik heb dagelijks te maken met mensen die in een coachingsachtige setting kennis hebben gemaakt met het kernkwadrant op een manier die mijn tenen doet krommen en die meer schade aanricht dan goed doet. De eenvoud van het kernkwadrant is de kracht en de zwakte van het model. De suggestie dat het simpel is, klopt niet. Natuurlijk, het is niet moeilijk om woorden in te vullen in een kernkwadrant, maar om je kernkwaliteiten echt te ontdekken en te ervaren is een heel ander verhaal. De invuloefening is een zinloze mentale oefening wanneer het hierbij blijft en moedigt mensen vaak aan om aan zichzelf te gaan werken, terwijl je helemaal niet aan jezelf kunt werken. Vooral dat laatste is een belangrijk onderdeel van het certificeringstraject.”

Core-Quadrant-Trainer-logo-450x214.png
bottom of page