top of page

Consultancy

Core Quality International ontwerpt en begeleidt programma’s en processen rond de thema’s:

 

– Organisatieontwikkeling

– Leiderschapsontwikkeling

– Competentieontwikkeling

– Persoonlijke ontwikkeling

– Idee-ontwikkeling, creativiteit en innovatie

 

Core Quality International is actief in grote, zeer grote en kleine organisaties, variërend van commercieel tot non profit. Onze klanten komen uit onderwijs, retail, energiebedrijven, banken, verzekeringen, en vele andere organisaties. Zie het tabblad ‘Klanten’ hierboven op deze pagina voor een indruk van onze klanten door de jaren heen.

 

Core Quality International werkt internationaal en lokaal, met korte interventies zoals lezingen (bijvoorbeeld een masterclass bij ELLLA) of juist langlopende leiderschaps- of vitaliteitsprogramma’s, of problem solving lab’s. Uiteraard is het door Daniel ontwikkelde kernkwadrant® daar regelmatig onderdeel van maar zijn achtergrond als bedrijfskundig ingenieur zorgt altijd voor een pragmatische, nuchtere aanpak. Daarnaast is de eerste focus het integraal werken, waarin het kernkwadrant is opgenomen.

 

Core Quality International is wereldwijd actief op het gebied van empowerment en verzorgt certificeringsprogramma’s rond kernkwaliteiten, het kernkwadrant en met name de integrale benadering van organisatievraagstukken. Zie het tabblad ‘Partners’ hierboven op deze pagina voor een indruk van mijn internationale partner netwerk.

bottom of page