top of page

Downloads

Core Quality International biedt verschillende soorten downloads aan in meerdere talen. Sommige zijn voor iedereen, andere zijn voor gecertificeerde professionals die in hun activiteiten als coach, trainer of consultant werken met kernkwadranten en door Core Quality International (of voor 2003 door Kern Konsult) zijn gecertificeerd.

Het Kernkwadrant® is een gedeponeerd handelsmerk en is ‘free for non-commercial use and non-digital use only’. Dat wil zeggen dat professionals of bedrijven die commercieel gebruik maken van Kernkwadranten gecertificeerd dienen te zijn. Gecertificeerde professionals kun je vinden op kernkwadranten.startpagina.nl en zijn te herkennen aan het feit dat ze op hun website een keurmerk hebben staan.

Gecertificeerde professionals hebben via hun eigen Dropbox toegang tot vele zaken zoals creatieve oefeningen, een checklist voor workshops en trainingen, een checklist voor een Pitstop, presentatiemateriaal, en vele kwadranten en dubbelkwadranten zowel ingevulde als lege invulkwadranten.

Klik op de knop hieronder voor gratis downloads, zoals spelregels voor spellen, een handboek voor creatief probleem oplossen, flyers, referenties, een cv, verslagen van lezingen en dergelijke.

bottom of page